søndag 17. oktober 2010

Tilde Sofie sitt rom..

Her kommer et knipe med bilder fra rommet til Tilde Sofie..
Hun har hakke større rom enn broren, men det går vel greit det :)
Her har vi malt alle veggene og lister.. Taket her ser ganske nytt ut, så det behøvde vi ikke gjøre noe med.
Ellers så har vi malt på en fin sommerfugl på den tryllestøv rosa veggen hennes.. Den er malt med sølv akrylmaling, noe som gjør at den får et artig ujenvnt preg(ser det godt når en står å ser på den).

Over senga til Tilde henger det to vinkasser fra jobben min ;) Det er to slike jeg har ei plan om å få tak i til Aron også! ;) Liker de veldig godt! :D
Senga hennes kjøpte vi for en 100 lapp på Bruktmarkedet borti veien her, den hadde en grusom gulfarge og ble derfor malt hvit..
Aron hadde en lik seng når han var liten, men den er levert tilbake til bestemora og bestefaren min slik at Tilde og evt andre små har noe å sove i når de er på Averøya! Den sengen sov faktisk pappa i..artig med arv <3

Borti kroken hvor komfyren til Tilde står har vi planer om å lage en kjøkkenkrok, med benk, vask og noen små hyller..blir så korselig atte! :)
Mangler også å male dørene på rommet hennes..dere skimter så vidt døra til gangen..De andre dørene som skal males er garderobedører(ser de bildet av hvordan det så ut før)
Mangler litt bilder og div her inne også ;)






Før....





Ingen kommentarer: